Min svarta katt

Igår kom jag face to face med mina demoner. Min svarta katt, som jag kallar dom. I ärlighetens namn tror jag att jag är rätt nära den berömda väggen. I spillrorna av ett sprucket förhållande och med ett hundhuvud på ryggen, ska jag resa mig och samla krafter till att spela in och producera ett album. Något jag har drömt om länge och som måste bli perfekt.

Som körsbär på min ruttna glass har jag ett jobb som kräver konstant fokus. Att ha en mellandag finns inte. En extra spark i skrevet är min ansträngda ekonomi. Jag betalar alldeles för mycket för en lägenhet, vars stora yta endast förstärker ekot av tystnaden och tomheten i mitt liv just nu.

Jag gick den mest planlösa promenaden i mitt liv igår. Följde fötterna dit dom tog mig. Hamnade på öster, utanför porten till Amandas gamla lägenhet. Jag vankade av och ann, kring brandgula gatljus och fuktig asfalt. Någonstans bland små gräsplätter och cykelvägar klöste min svarta katt hål i ryggen på mig. En osynlig arm drog tag i nacken och slungade mig bakåt. Såret från klorna har blivit infekterat och jag blöder. Jag blöder ork och lust.

Min ork, lust, glöd, gnista - kalla det vad ni vill - forsar ur mig som en flodvåg. Jag har hissat svarta segel emot en becksvart horisont.

Ordvits på elmarknaden

Sala-Heby energi har en fullständigt crazy hemsida. ELbjudande! Haha!

Ordvits.


RSS 2.0